Kookclub september 2016
September 2016
September 2016
Aperitief met krieken
heel koud serveren |
----------------------- ---------------------------------------
|
Voorgerecht : Toast champignon en garnalen
|
totastn voorbakken in boter, champignon aanbakken, echalot,look p&z garnalen pellen, koppen opkoken met groenten, witte wijn, passeren en laten inkoken tot sausdikte |
ingrediënten voor 4 pers. wittetoast,champignon,echalot,look garnalen, eieren
|
Hoofdgerecht : Tarbot béarnaise
|
Tarbot moot grillen aan beide zijden, p&z Snijbiet gaar koken, afgieten,aanstoven met echalot, room,p&z, pureren, nootmuskaat aardappelen opkoken en pellen, aanstoven in boter , p&z +peterselie klassieke béarnaise maken(zie tegel gastronomie op de website ) Tarbot in oven 200 ° 10-12 min. naargelang dikte opdienen met groenten en saus |
ingrediënten voor 4 pers. 4stukken tarbot snijbiet, room aardappelen naar wens
|
Nagerecht : Soufflé Mokka
eierdooier en 100 gr suiker opkloppen 6 eiwit + 100 gr suiker opkloppen 50 cl room half opgeklopt 3 gelatine blaadjes oplossen alles mengen met tia maria en koffie laten opstijven |
ingrediënten voor 4 pers. 6 eieren 200 gr suiker 50 cl room 10 cl tia maria 5 cl sterke koffie
|
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
Kreeftenfestival ALL-INN 1N
- Prijs arrangement voor 2 personen
- 1 nacht met ontbijt en tal van lokale en zelfgemaakte specialiteiten
- welkomsdrink en kennismaking met het hotel
- Fietsen en fietskaarten
- Wandelkaarten
- 1xGastronomische menu met Luxe Tapas Vis,kreeft, nagerecht
- inbegrip apero,waters,fles wijn,koffie